fredag den 26. juli 2013

Så server da den Halal bøf...med kosher sovs og flæskesvær til..

Det handler for mig ikke om at der bliver serveret det ene eller det andet.

Men jeg mener ikke det er gavnligt for det danske samfund at pegefingre af hvad der er rigtigt og forkert mht. hvad der skal serveres i børnehave på hospitaler ect, så længe det over holder landets regler om fødevaresikkerhed skal det være en mulighed for alle.

Så selvfølgelig skal der serveres frikadeller, ligesom Halal fødevare skal være et tilbud, der skal være hos de danske offentlige køkkener.

Der er frit for den enkelte at bestemme hvad man ønsker, jeg mener det skal være flertallet der definerer normalen i det offentlige køkken.

Dermed forstås at basis menuen dækker flertallets behov og krav, hvis der er ønske (efterspørgsels) på halal, kosher, rawfood, veganer eller noget helt 5. skal det kunne tilkøbes som speciel ydelse. Ligesom på flyselskaber, hoteller ect har gjort i årevis.

Så lad os dog vende den sidste tids debat til at kunne definerer fremtidens bud på de "Offentlige restauranters" menukort i stedet for at gøre det til en værdikamp der aldrig bliver vundet. Formår vi at gøre dette vil vi kunne skabe en samhørighed mellem flertallet og minoriteterne i Danmark.

Formår vi der i mod ikke at kunne være konstruktive og løsnings orienteret. Men bliver på Ekstra blads konflikt søgnings niveau. Vil vi fremstå som middelmådige og et fattigt samfund der ikke kan se ud over flæskesværen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar