lørdag den 23. marts 2013

Stadionplaner skal have fyld

En by som Køge skal have et fodboldhold man er stolt af. Det giver sammenhold, identitet og en referenceramme rundt om i resten af Danmark.

Med en placering i anden bedste række som nummer 7 er HB Køge langt fra at kunne opfylde den ovenstående vision. Som udgangspunkt er jeg med på ideen. Finansieringen skal dog ikke være betalt af Køge kommune.

Køge kommune har ifølge mig en anden forpligtigelse for visionen. Køge kommune skal sikre breddeklubberne i Ejby, Bjæverskov, Borup, Rishøj, Herfølge osv. de rette rammer til at udvikle spillere til HB Køge

Derfor skal Køge allerede nu sikre at HB Køge's Netværksklubber har de optimale rammer i forbindelse med ordentlige træningsforhold, såsom at baner,- kunst- eller rigtig græs er i orden og anlagt, samt lys til vintertræning.

Jeg ser ikke det som en kommunal opgave at drive en professionel fodboldklub. Men det er en kommunal opgave at sikre breddeidrætten i de små samfund med optimale forhold i forbindelse med foreningernes arbejde. Det er en gevinst for byen og indirekte da også for den professionel idrætsklub. 

Hvis ikke at Netværksklubberne kan levere talent, kan HB Køge ikke levere resultater og hele det store Køge Park projekt er omgjort til et kontorhotel med en KÆMPE gårdhave.






  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar